Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

reviews

8.2

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2476 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2476 reviews

10
Naam: Jolanda
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
We voelde ons eigen er echt welkom!!
9
Naam: Lia Knibbe
Datum: 13 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Belangrijk om het complex goed te onderhouden!
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis aan de buitenkant moet veel beter onderhouden worden.Gebrekkig onderhoud.De terassen moeten behandeld worden.Veel spinnen.Ook in huis daardoor en dat is niet fijn.Ook die arbeiders in het park niet fijn.Veel lawaai.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
Het verblijf hebben wij als zeer prettig ervaren. De hotelkamer was netjes en schoon, wel wat gedateerd. Het balkon was wel wel wat vies (duivenpoep, takjes) de duiven hebben een nest in de dakgoot. Het personeel was erg vriendelijk!
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Fijne locatie, vriendelijk personeel en erg weinig betaald voor onze hotelkamer terwijl hij er erg goed uitzag.
9
Naam: Sigrid Stiller
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Komen al voor de tweede keer Hebben altijd een heerlijke tijd Kan het hotel alleen maar aanbevelen!!! Zeker niet de laaste keer geweest??
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was in orde, enkel storend dat iedereen door elkaar muziek maakt voor de ganse buurt tot zelf na 12u.
9
Naam: Y.G. van Paassen
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
we hebben een heerlijk verblijf gehad en waande ons in zuid frankrijk , een airco op de kamer zou het helemaal af maken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Prima hotel, Klantvriendelijkheid Het is te kort aan horecapersoneel. 1 iemand die in het hoogseizoen binnen en buiten alles alleen de klanten moest bedienen. Wat erg lang duurde allemaal. Erg lang moeten wachten op het bestelde eten een broodplankje kwam na drie kwartier en drie kwartier later hadden we onze salades en friet nog niet gekregen. Er waren meer mensen met die klacht. Ondertussen heb ik bij de bar gevraagd of alles goed ging in de keuken want het duurt allemaal zo lang? Ja alles gaat prima u gerecht komt zo bij u. Half uur later nog niks gezien. De ober die het gat uit zijn lijf liep vroeg of alles na wens was....nee was ons antwoord....hij zei dat er maar 1 kok in de keuken stond omdat er 1 ziek had gemeld. Nou dat kan gebeuren . Maar had zonet gevraagd of alles wel goed ging. Zeg voor de tijd bij een bestelling dat het wat langer gaat duren doordat er een kok zich ziek gemeld heeft. Dan hebben we keus of we blijven en zal er zeker meer begrip getoond worden voor de situatie. Een kleine moeite om open en eerlijk te zijn tegen klanten. Voorkomt veel boze gezichten en geklaag naar het personeel . Want die kunnen er ook niks aan doen. Beetje extra hulp van de receptie die even extra hulp bieden zou op dat moment een optie kunnen zijn. De makkelijk gerechten zoals een broodplankje maken en simpele salades maken en hang en span diensten om de kok te ontlasten of de ober helpen die al alles alleen moet doen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
vond de kamer goed warm vooral in de zomer een airco zo geen overbodig luxe zijn en een koelkasjes op de kamer zou ook wel fijn zijn maar we hebben genoten kom vaker bij jullie voor het werk vandebeeks mvg stefan
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Om lekker even op het balkon te kunnen zitten moet je dat doen voor het donker wordt anders wordt je omringt door de spinnen die naar beneden komen dansen. En aangezien er geen airco is zou het wel prettig zijn als je bij hitte lekker even buiten kunt zitten. Verder waren de kamers wel redelijk schoon maar bij het ontbijt en de toilet van het hotel mag zeker in deze corona tijd wel wat meer aandacht besteed worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk gehad, ruime vakantiewoning, mooie ligging, heerlijke plek!
8
Naam: Judith Wissink
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi klein park met leuke sfeer en mooie ligging aan zowel een haventje als strandje aan Haringvliet. Fijn dat alles aanwezig was; zwemgelegenheid, winkeltje, horeca; je kunt je hier een heel weekend vermaken. Ook zijn er wat restaurantjes vlakbij. De ruime tuin met veel privacy vonden wij heel Fijn! Voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
Helaas was onze hotelkamer echt niet schooon er zaten spinnenwebben in de hoeken en vooral op onze verandah was niet goed schoongemaakt als je naar boven keek allemaal spinnenwebben en spinnnen we hebben het wel gevraagd aan de receptie om schoon t emaken maar er is helaas niemand geweest uiteindelijk hebben we dus zelf op een stoel moeten staan om het schoon te maken,
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
Mooie ligging echt super. Het water lag heel veel kroos en kwamen veel muggen op af. En eten van de kaart wel super echt lekker ! Alleen duurde het heel lang voordat het werd geserveerd en met kinderen is dat zeker niet fijn. Voor de rest personeel was super vriendelijk echt niks op aan te merken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Gezellig team, zeer vriendelijk en behulpzaam. Uit eigen initiatief werden onvolkomenheden opgepakt en opgelost. Mooi park en hotel, gezellige bouw, echt n vakantiesfeer
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
We zijn heel tevreden over ons verblijf, alleen de WiFi werkte niet goed.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
super locatie, kamer zeer netjes, vriendelijk personeel, in horeca is personeel te jong/onervaren waardoor alles wat langer duurde, gelukkig was het heerlijk weer, dus wachten was niet erg. wij hebben goed en mooi verblijf gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De binnenkant van het huisje was tip top in orde. De buitenkant verdient wel wat extra aandacht. Veel spinnen(webben) die door open ramen aan het einde van het verblijf ook naar binnen kwamen (ik heb er een foto van gemaakt bij interesse). Verder een heerlijk verblijf gehad op een aangename plek!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
We hebben erg genoten. Vriendelijk personeel ligging top en ontbijt was ook goed. Het was heerlijk weer en je loopt zo van je hotelkamer naar het strandje toe. Echt voor herhaling vatbaar
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super!! We hebben er een heel jaar voor gewerkt.
10
Naam: Melanie Versteeg
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging en uitzicht prima. Park goed ervaren .
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Waren zeer tevreden alleen jammer dat onze kamer geen koelkast had. Vooral met dit warme weer
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Toon meer reviews